Pulversläckare

Pulversläckare

Cupolas pulversläckare är en av marknadens ledande släckare inom effektivitet, släckningsförmåga, utveckling och kvalité. Släckaren har ett pulver med högsta släckningseffekt och klassning, ett rostfritt handtag för stabilare och säkrare grepp och en formstyv slang för enklare hantering.

Kolsyresläckare

Kolsyresläckare

Cupolas kolsyresläckare är en av marknadens ledande släckare inom effektivitet, släckningsförmåga, utveckling och kvalité. Släckaren har den högsta släckningseffekt och klassning, rätt storlek på behållaren för enklare montering och hantering samt en slang med snötratt för lättare användande av släckaren.

Skumsläckare

Skumsläckare

Cupolas skumsläckare är en av marknadens ledande släckare inom effektivitet, släckningsförmåga, utveckling och kvalité. Släckaren har ett skum med högsta släckningseffekt och klassning, ett rostfritt handtag för stabilare och säkrare grepp och en formstyv slang för enklare hantering

Miljöskumsläckare

Miljöskumsläckare

Värna om miljön och välj Cupolas miljöskumsläckare! Skummet i släckaren är framtagen med en ny typ av tillsats som är mer skonsam för miljön och därmed Milieukeur godkänd. Cupolas miljöskumsläckare är en av marknadens ledande släckare inom effektivitet, släckningsförmåga, utveckling och kvalité.

Fettbrandsläckare

Fettbrandsläckare

Cupolas fettbrandsläckare är den ultimata släckaren att placera i ett kök! Släckaren har ett avancerat skum som är klassat för att klara av bl.a. bränder i matolja, vilket vanliga skumsläckare inte kan. Fettbrandsläckaren är enkel att hantera både vid montering och användning då behållaren är i aluminium och slangen är av formbart material.

Val av släckare

Val av släckare

Vilken släckare skall man välja och vart skall den sitta? Här finns lite rekommendationer om hur du skall tänka vid val av släckare

Årlig service

Årlig service

Hur håller jag min släckare funktionsduglig så att den verkligen fungerar när jag behöver den?

Vi utför årlig service/underhåll för att säkerhetsställa att ert brandskydd är intakt.