Cupola Hjärtstartare Hearton AED A10

Vid hjärtstopp räknas varje sekund. En hjärtstartare inom 180 sekunder ökar chansen att rädda liv! Hinner du?
Med Cupolas hjärtstartare HeartON AED A10 investerar man i en första hjälpen produkt som ökar tryggheten och säkerhet på er arbetsplats.
Cupola HeartON AED A10 är:

- SJÄLVINSTRUERANDE
Halvautomatisk hjärtstartare som klart och tydligt hjälper dig igenom hela processen. Klar att användas för vem som helst.

- KOMPLETT
Med vuxenelektroder, väska, manual, mun till mun mask, klädsax, rakhyvel och skylt

- IP54
Dammskärmat och sprutsäker/sköljtätt

- SJÄLVTESTER
Utför automatiska självtester för att alltid vara funktionsduglig

För mer information om vår hjärtstartare kan ni besöka vår webshop eller ladda ner vårt produktblad:

 Produktblad Cupola Hjärtstartare HeartOn AED A10

Instruktionsfilm Cupola Hjärtstartare HeartON AED A10

Lär dig använda Cupolas hjärtstartare HeartON AED A10. I denna instruktionsfilm visar vi steg-för-steg hur man använder Cupolas hjärtstartare vid en nödsituation.

Övningshjärtstartare

Utbildning och övning inför ett eventuellt hjärtstopp är nyckeln till trygghet för att våga använda sig av en hjärtstartare. Cupola HeartOn AED A10 finns även som övningshjärtstartare som endast får användas till just övning. Övningshjärtstartaren har 10st olika träningsscenarior samt 2st anpassade för eget val. Hos oss kan du även hyra en övningshjärtstartare över dagen för utbildning. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Serviceavtal

Hos oss kan ni teckna ett 4års serviceavtal där vi kommer ut 1 gång per år och kontrollerar er hjärtstartare samt att vi vartannat år byter elektroder och vart 4:e år batteriet. Kontakta oss så berättar vi mer. 

Manual

Här kan ni ladda ner vår svenska manual till hjärtstartaren HeartON AED A10:

 Manual hjärtstartare HeartON AED A10

Hjärtstartarregistret

En hjärtstartare kan göra skillnad mellan liv och död. Den gör störst nytta när den är tillgänglig för många – men då måste platsen där hjärtstartaren finns också vara känd. Vi vill därför uppmana er att registrera hjärtstartaren i Sveriges hjärtstartarregister, ett nationellt register för hjärtstartare på allmän plats. Sveriges hjärtstartarregister finns på internet och med hjälp av sök- och kartfunktioner kan man snabbt se var det finns hjärtstartare.
Registreringen är frivillig och innebär inget juridiskt eller ekonomiskt åtagande utan är en möjlighet att synliggöra er investering och samtidigt bidra till att rädda liv.

Registreringen sker via hjartstartarregistret.se Själva registreringen tar bara någon minut och på hemsidan finns instruktioner om tillvägagångssätt. Var noggranna när ni fyller i registret. Tack för att ni hjälper till att göra Sverige till en mer hjärtsäker plats.