Brandsläckare

Brandsläckare

Välkommen till vår värld av pulversläckare, kolsyresläckare, skumsläckare, miljöskumsläckare och fettbrandsläckare.

Brand- & utrymningslarm

Brand- & utrymningslarm

Brandlarm och utrymningslarm är bra för människor och byggnader. Vi är en komplett leverantör som levererar allt från det enkla utrymningslarmet till det mer avancerade brandlarmsystemet.

Blackdiamond

Blackdiamond

Nu lanserar vi ett nytt och modernt släcksystem, BLACKDIAMOND. Ett släcksystem för storkök och punktinsatser. Aktiviteten i storkök är frenetisk, med höga temperaturer och många människor i arbete i närheten av lättantändliga ingredienser som fetter och olja. På grund av detta så är brand en av de största säkerhetsriskerna i storkök.

Hjärtstartare

Hjärtstartare

Vid hjärtstopp räknas varje sekund. En hjärtstartare inom 180 sekunder ökar chansen att rädda liv! Hinner du?

Första hjälpen

Första hjälpen

Första hjälpen stationer, plåster, ögondusch, Burn gel, första hjälpen kuddar och mycket mycket mer tillhandahåller vi från bland annat vår samarbetspartner Cederroth. Produkterna håller hög kvalité och ger ett säkert första skydd när olyckan inträffar.

Nödljusarmatur

Nödljusarmatur

Våra armaturer är energisnåla och miljövänliga genom den avancerade LED-teknik med extra lång livsläng på lamporna. Armaturerna är enkla att montera och ger ett modernt och tilltalande intryck i vilken lokal som helst!

Utrymningsplan

Utrymningsplan

Vi ritar och tar fram godkända, säkra och tydliga utrymningsplaner enligt svensk standard SS2875

Brandpost

Brandpost

Cupolas brandposter är lätta och smidiga att arbete med både vid uppsättning och användning. Cupolas brandposter och slang till brandpost är godkända enligt Europastandarden EN671-1 och EN-694. Med våra brandposter skapar ni en tryggare miljö

Brandfilt

Brandfilt

Cupolas brandfiltar släcker små bränder på ett effektivt sätt då de är dubbelbelagda för högre säkerhet, täthet och formbarhet

Brandvarnare

Brandvarnare

Hos oss finner ni optiska brandvarnare, trådlösa sammankopplade brandvarnare, brandvarnare med 10-års inbyggt batteri, gasvarnare, joniska brandvarnare, resebrandvarnare och mycket mycket mer!

Efterlysande färg

Efterlysande färg

Vi berättar hur du skall gå tillväga för att måla dina utrymningslinjer med Cupolas lysfärg 3-komponent.

Skyltar

Skyltar

Här finner ni information om Cupolas stora sortiment av skyltar.

Våra produkter

Våra produkter

Här finner ni alla våra säkerhetsprodukter.