Trygga arrangemang

Möt Anders Gidrup som arbetar som säkerhetsansvarig i Villa Lidköping BK. En man med gedigen bakgrund inom säkerhet och brandskydd. År 2013 prisades Anders arbete till ”Årets risk managementarbete” av Security Awards. Läs här hans historia om varför Cupola WEB-SBA hjälper Sparbanken Lidköping Arena att skapa trygga arrangemang.

Förenklar och tydliggör vårt SBA

I Sparbanken Lidköping Arena vistas det tusentals människor dagligen och det är oerhört viktigt att ha ett väl fungerande Systematiska BrandskyddsArbete. Cupola WEB-SBA förenklar och hjälper oss att skapa en mycket bra helhetssyn angående brandskyddet i Sparbanken Lidköping Arena. Dessutom ökar ledningssystemet kunskap och insikt om arenans brandskydd, ökar förståelsen för hur vidtagna brandskyddsåtgärder samverkar och hur de bidrar till att minska riskerna och säkerställa trygga arrangemang. Dessutom bidrar det till att ansvar och arbetsuppgifter klarläggs för publikvärdar och våra kontroller bidrar till att Lidköpings kommun alltid har en arena med gott brandskydd, vilket även gynnar andra arrangemang som t.ex. Melodifestivalen.

En annan anledning till varför vi valt att arbeta i Cupola WEB-SBA är att all information är samlat på ett och samma ställe och finns tillgängligt dygnet runt. Man kan arbeta i olika informationsbärare oavsett vart man befinner sig samt att den samlade informationen underlättar revision, uppföljning och underhåll. 

Med Cupola WEB-SBA kan vi skapa trygga arrangemang i vår arena och jag kan varmt rekommendera detta ledningssystem om ni vill förenkla och effektivisera ert SBA, säger Anders Gidrup.