Certifierad brandservicetekniker - 3 dagar

Certifierad brandservicetekniker - 3 dagar

Vi lär dig grunderna i att utföra bland annat professionell projektering och service av förebyggande brandskyddsprodukter.Kursen avslutas med både en skriftlig och praktisk examinination som vid godkänt resultat ger ett certifikat som brandservicetekniker inom brandkunskap och service av brandredskap. Vår utbildningen är utformad enligt Svebras riktlinjer och innehåller de krav som krävs för att tilldelas certifikat som brandservicetekniker.

FÖR VEM

Grundutbildningen vänder sig till brandservicetekniker som arbetar med förebyggande brandskydd. Inga förkunskaper krävs.

PRAKTISK INFORMATION

Utbildningspassen tar ca 8 timmar under 3 dagar. Kursmaterial, fika och lunch ingår.

Avbokning:
Det kostar ingenting att boka av en kurs fram till fyra veckor innan kursen startar. Vid avbokning senare krediteras 65% av kursavgiften fram till två veckor före kursstart. Vid avbokning senare än två bveckor innan kursstart krediteras 0% av kursavgiften. Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller ändra datum på kurs vid för få anmälningar. Moms tillkommer på samtliga priser.

PRIS

Kontakta oss för prisuppgift
ex moms

Utbildningsplatser

Anordnar vi denna utbildning nära dig? Välj ort i listan nedan för att se tillgängliga datum.


Boka nu


Hittar du inte önskat utbildningsdatum, hör då gärna av dig till utbildning@cupola.se eller ring 0510-141 50 så hjälper vi dig.